Professionel montering og installering af din nye vand varmepumpe

Når du køber en ny varmepumpe, sørger vi for at montere og installere, så det bliver en nem og enkel proces for dig. Vi koordinerer også arbejdet mellem elektrikere og vvs’ere - og vi kører ikke før det hele virker som det skal.  

Hvor skal varmepumpen placeres?

Der er flere modeller på vand varmepumper, men som regel fungerer det sådan, at varmepumpe anlægget placeres med en ventilator udenfor i nærheden af din bolig. 
Indenfor i huset, skal der installeres et mindre del med styreelektronisk funktioner.

Inden varmepumpen skal monteres, er det vigtig at finde et sted i nærheden af din bolig, hvor varmepumpen ikke vil stå i vejen eller være til gene. Varmepumpen bør dog ikke placeres for langt fra huset, da kan give varmetab fra de rør, der skal lede kølevæsket ind i boligen. 

Vi anbefaler ikke at sætte den op af soveværelser, eller for tæt til naboen, da udedelen af varmepumpen kan støje lidt. 

Hjælp til montering af varmepumpen 

Har du selv købt en varmepumpe et andet sted, eller har du allerede en, der ikke er sat op - så hjælper vi gerne med at montere den professionelt og sikkert. Det gælder både for private og erhverv. 

Har du endnu ikke en varmepumpe, så tilbyder vi gode kvalitets varmepumper, f.eks. Baxi varmepumper. Du kan bestille varmepumper hos os, og så kommer vi og installerer og monterer den - og vi går ikke før det hele virker som det skal. 

Kontakt os uforpligtende hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning på tlf: +45 40 83 21 84, eller mail: info@amorsmede.dk

Du kan læse mere om luft til vand varmepumper her 

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.