Forhandler af Vølund pillefyr.

Med et pillefyr fra Vølund Varmeteknik er du sikret et pillefyr af højeste kvalitet, der gør brug af den nyeste forbrændingsteknik. Vølunds træpillefyr er kendetegnet ved en lang levetid, effektiv opvarmning og en optimal driftsøkonomi.

Vi hjælper dig med tilbud, rådgivning, dimensionering og opsætning så du får et pillefyr med en optimal driftsøkonomi.g passer stort set sig selv. Du skal blot huske at tømme askeskuffen, rense fyret og fylde nye træpiller på. Det bliver næsten ikke lettere.


Fordele ved et pillefyr.

Sikker i drift

Et pillefyr fra Vølund Varmeteknik er automatisk rensende og passer stort set sig selv. Du skal blot huske at tømme askeskuffen, rense fyret og fylde nye træpiller på. Det bliver næsten ikke lettere.

 

pallux

 

Et billigt alternativ
Pillefyret er væsentligt billigere end både oliefyr, gas og elvarme. Og da omkostningerne til installationen er relativt lav, kan du hurtigt tjene din investering hjem.

En miljørigtig løsning
Et pillefyr fra Vølund Varmeteknik har energi- og miljømærket A, hvilket giver én af de laveste energiudledninger på markedet for pillefyr.