TPK HS20 og TPK HS35 er en videreudvikling af den kendte TPK/Scandpell. Disse kedler er nu udstyret med en ny brænder og en ny styring. Brænderen kan fortsat monteres valgfrit på ven-stre eller højre side af kedlen. Kedlerne er testet efter de nyeste krav til træpillekedler og er naturligvis godkendt til kedelklasse 5.

På en TPK sidder brænderen på siden af kedlen, men vælger du installation med et kompaktmagasin kan maga-sinet placeres over brænderen, hvorved du får en elegant og pladsbesparende installation. Service og vedlige-hold af brænderen foretages enkelt gennem den store fordør i magasinet. Med disse kedler har du mulighed for at fjernstyre og fjernovervåge din kedel fra din computer, tablet og mobiltelefon.

Kedlen leveres med: Driftklar brænder, svingbeslag til brænderen, motor og udløsningsenhed til fremføringssy-stemet af brændsel, automatisk rens af kedlens varmeveksler, udetemperaturføler, temperaturføler til brugsvandstank og styring som er forberedt for tilslutning af ekstraudstyret.

OBS! Silo eller magasin medfølger ikke. Til siloen eller magasinet medfølger resten af fremføringssystemet (rør og snegl)

Specifikationer (391.3 KB)