Varmepumper i Ulstrup, Viborg, Randers og omegn

Varmepumper er en super løsning for dig der ønsker en god varmeløsning til dit hjem eller virksomhed, som både er økonomisk, energieffektiv og miljøvenlig på en og samme tid.

Hos AmorSmede ApS ar vi mulighed for at stå for salg, levering, montering og servicering af din vamepumpe, både for private, erhverv og det offentlige.

Her på siden kan du læse meget mere omkring hvad en varmepumpe er samt hvilken forskel det kan gøre for dig både økonomisk og miljømæssig set.

VE-installatør af varmepumper

Hos AmorSmede ApS er vi VE-installatør, hvilket betyder at du er garanteret en varmepumpe installation der er leveret og monteret af en virksomhed med speciale i energieffektive og miljøvenlige varmepumpeløsninger. 

Dette betyder også at vi er medlem af Energistyrelsens VE-godkendelsesordning, der er lavet for at sikre en høj kvalitet i vedvarende energiløsninger, som eksempelvis varmepumper. Når man som virksomhed bliver VE-godkendt, så kommer man på energistyrelsens liste sparenergi.dk, hvor kun VE-installatører af energirigtige løsninger kan findes.

Mere information om Varmepumper

Hvad er en luft til vand-varmepumpe?

en luft til vand-varmepumpe benytter sig af luften udefra, hvor varmepumpen udvinder varmen og fører den ind i din bolig ved hjælp af f.eks. varmerør og radiatorer.

Dette betyder selvfølgelig også at denne form for varmepumpe er nødsaget til at bruge vandkilder i form af radiatorer  m.m. i huset for at fungere, hvilket de fleste hustande i Danmark selvfølgelig også har.

Da denne varmepumpe er tilkoblet vandforsyningen, så kan den altså både stå for din rumopvarmning og dit varme brugsvand i boligen.

Du kan reducere dine varmeudgifter væsentligt, hvis du udskifter et gammelt oliefyr med en luft til vand-varmepumpe.

Står du over for at skulle udskifte et gammelt oliefyr eller gasfyr, kan du overveje en luft til vand-varmepumpe, hvis du ikke har tilstrækkeligt haveareal til et jordvarmeanlæg. Du kan spare op imod halvdelen af din varmeudgift.

Læs mere om luft til vand-varmepumper

BAXI varmepumper fra AmorSmede ApS

BAXi er en britisk virksomhed med mere end 150år på bagen, så de ved hvad de laver når det kommer til varemepumper samt bæredygtige og klimavenlig løsninger.

Med en BAXI varmepumpe får du både høj kvalitet og effektivitet samt et af de mest brugervenlige produkter på varempumpe markedet.

Vi forhandler baxi varmepumper og giver gerne komplet tilbud på montering og opsætning af din nye varmepumpe.

Læs mere om BAXI Varmepumper

Hvordan monteres og installeres en varmepumpe?

Du kan selvfølgelig godt montere og installere en varmepumpe selv indenfor et vist omgang, men du kan også selv lægge tag på dit hus hvis du ønsker. Det afhænger simpelthen af dine egne erfaringer og know-how på området.

Vi tilbyder selvfølgelig vores kunder at a montere og installere deres varmepumpe, da dette markant reducere risikoen for fejlinstalleringer der både kan være skadeligt for din bolig og dyrt i reperation. 

Hvis du vælger en autoriseret fagmand til at installere din varmepumpe for dig, sikrer du dig samtidig også at være dækket af en garanti på din løsning.

Læs mere om professionel montering af varmepumper

Du kan få tilskud til varmepumper

Vidste du at du kan få tilskud til varmepumper?

Egentlig er det tilskud du kan søge til diverse boligforbedringer der sparer energi og samtidig er bedre for miljøet, hvor bl.a. varmepumper er en rigtig miljøvenlig løsning fremfor eksempelvis dit gamle fyr. 

Faktisk kan du kun få tilskud til din varmepumpe, hvis du vælger en VE-Installaør og da vi er VE-godkendt installatør kan du få mellem 21.000-28.000kr. i tilskud fra staten hvis du skifter til en af de mest energieffektive varmepumpeløsninger.

Hvis du er interesseret i at vide mere omkring hvordan du kan søge om tilskud og hvad du skal være opmærksom på, så kan du klikke dig videre på knappen herunder.

Læs mere om tilskud til Varmepumper